Палачинките Harmonica

Здравейте, читатели на Стари Градски! В рубриката ни "Препоръчваме" традиционно представяме готини градски местенца за пазар, сла...

Здравейте, читатели на Стари Градски! В рубриката ни "Препоръчваме" традиционно представяме готини градски местенца за пазар, сладко похапване, уединение за по кафе или за щур купон.

Тъй като от опит знаем колко е важно хубавото похапване, дори и да е на крак в бързината, представяме ви едно място, изпълнено с миризма на домашни палачинки. Ако не сте попадали на Палачинките Harmonica преди трябва да поправите тази грешка :)Представете се на читателите на Стари Градски:
Палачинки от Harmonica.

Как решихте да направите градско местенце за палачинки? Как се роди идеята?
Липсваше ни място за бърза, но вкусна, истинска и чиста храна в центъра на София. Която да можеш да си занесеш в парка и да хапнеш на тревата, например. Сега виждаме, че и на хората им е липсвало това, затова отворихме наскоро и втори „Палачинки” – на Гурко и Шишман.

С какво се отличават Палачинките Harmonica?

Правим ги с най-добрите и чисти био продукти. И без компромиси.

Каква е тайната на перфектните палачинки? :)

Любов и майсторлък.

А на перфектното сладко? :)

Да има само естествени и прости съставки – т.е. слънчеви плодове.

А вие как ядете палачинките си? :)
Бързо!Едно от първите неща, които впечатляват (освен миризмата на палачинки, естествено) при вас, е прекрасният интериор и тебеширените рисунки по стените. Кой ги е рисувал и как ви хрумна идеята?

Имахме много пространство по стените, решихме да го дадем на млади и талантливи автори, които да ги изрисуват. Мореплавателят, търсещ островите на истинската храна е дело на „Слънце, планина и дърво”, а есенната горска тема е рисувана от Ева Маркова.

Намирате се в сърцето на София, на Орлов мост. Какви хора са клиентите ви?

С деца, без деца, бързащи за работа, тръгнали на разходка в парка, млади и модерни, или възрастни и мъдри – накратко: всякакви.

Какво харесвате и какво искате да се промени в града?

Харесваме Музейко. Искаме да има повече чист въздух.

Снимки и въпроси:

0 comments