Autumn favorites : Софи

Здравейте, читатели на Стари Градски! :) Това е един малък пост за любимите ми есенни придобивки, без които напоследък не мога. Есента е пер...

Здравейте, читатели на Стари Градски! :)

Това е един малък пост за любимите ми есенни придобивки, без които напоследък не мога. Есента е перфектното време да се купуват дрехи (най-вече летни) - много намаления, много нови колекции и много промоции.

Да живеят намаленията! Както всяка есен, скоро бях на пазар и благодарение на по-ниските цени си взех нови и много красиви неща, които обикновено нямаше да мога да си купя.

Ето и една част от тях:Купувате ли си обувки от H&M? Аз бях много скептично настроена. Обувките винаги са били това, за което съм готова да дам колкото трябва, но да знам, че е качествено и удобно. Миналата година в момент на умопомрачение си купих първите кубинки от H&M за скромната цена от 60 лева. Реших, че щом ми трябват обувки само за един сезон, тези ще са идеални, защото по всяка вероятност ще се скапят бързо. Ами, да, ама не! Нося ги вече втора година и не са мръднали. Поради тази причина скоро се сдобих с ето тези велурени боти! Ужасно удобни и мекички са, токът не е прекалено висок, но не е и прекалено нисък, перфектни са както за официален повод, така и за всекидневно носене... абе, перфектни! :) Препоръчвам!Безспорно най-любимата ми нова придобивка! :) Взех си това кимоно/жилетка/нещо-си от щанда с намалените дрехи на Reserved само за 20 лева. Естествено, това е дреха, която в никакъв случай няма да ви топли зимата, но допълва прекрасно всеки един тоалет (включително и летните). Надявам се скоро да успея да ви я покажа в OOTD :)Още една красива черно-бяла жилетка с абсолютно нефункционална форма. Никога няма да можете да сложите яке с ръкави върху тази жилетка, гарантирам ви :))) Но, пък, седи страхотно с всичко останало.


Отново H&M :) Комплект пръстени, въпреки че този в най-ляво не нося, другите два не ги свалям. Не са сребърни, тъй че за по-топло време няма да стават и ще пускат зелено. Но за сега са идеални и седят много хубаво.Търсенето на перфектната четка за изсушаване приключи! В момента косата ми е в онази тъпа фаза - нито е до раменете, нито е много над тях. Постоянно се подвива в грешната посока и ако не отделя около 30 минути за изсушаване с четка, няма шанс да изглежда добре (поне вече мога да я връзвам, тъй че има и алтернатива). Купих си най-голямата четка на Titania и съм много доволна! Това, което не се вижда на снимката е, че от обратната страна четката има щипка, подобно на маша. Изсушаването става мноооого по-лесно, препоръчвам!


Един сравнително нов app за обработване на снимки, който бързо стана много любим. Препоръчвам за всеки, който иска да има по-голяма свобода на обработка. А най-якото е, че има и уеб версия, тъй че можете да обработвате и снимки, които не са направени с телефон :)И на последно място - новият сезон на The Walking Dead. Този сериал продължава да става все по-добър, което рядко се среща. Този път, обаче, към всяка една серия имам допълнение, защото вече стана традиция да го гледам с много близки приятели. Вторниците са Walking Dead Night и тази традиция ще продължи и в следващите сезони.

Това бяха моите разнообразни "есенни любими" :) Надявам се да ви е било интересно! Ако имате въпроси, не се страхувайте да питате :)

0 comments