Дестинация: Spirit of Burgas & Metropolis pres. Insomnia

Здравейте, читатели на Стари Градски, Софи е на линия! :) За тези от вас, с които се имам във фейсбук, със сигурност сте видяли, че тези дн...Здравейте, читатели на Стари Градски, Софи е на линия! :)

За тези от вас, с които се имам във фейсбук, със сигурност сте видяли, че тези дни се подвизавам по морето. За жалост, тази година почивката ми беше само три дни, но и трите бяха изпълнени с много емоции и интересни събития. И именно за това е този пост. Това са моите три дни на морето :)

ДЕН 1Тръгнахме петък сутринта с дестинация Приморско. Програмата беше доста сложна - в следващите два дни комбинирахме Spirit of Burgas и работа на партито Metropolis pres. Insomnia с гости Иларио Аликанте и Алан Фицпатрик. И така, натоварени в колата потеглихме Иван, Венета, сестра ми Рада и аз за морето. Заредени с много сили и нерви за предстоящите дни на неспане и музика.Двете със сестра ми определено обичаме да се снимаме!

Да отбележа, тази е с подобаващ caption за сестринска любов: "С милата ми сестрица! (И доста досадна понякога)" :)

Пътуването премина съвсем нормално и след около четири часа влезнахме в Бургас. От там, директно отидохме в Приморско и след бързо разтоварване на багажите... и преобличане с бански, естествено, се изстреляхме да направим първия си плаж за сезона. Естествено, той беше бая кратичък, защото трябваше отново да се върнем по квартирите и да се оправим за първата точка в програмата, а именно Spirit of Burgas, ден първи с гост Robbie Williams.Който от вас беше на концерта със сигурност е минал през ето тази опашка. Очевидно не само ние бяхме решили да отидем само за хедлайнера, с надеждата да чуем и Kwabs. Е, не се случи точно така - повървяхме около 30 минути от колата до плажа, после почахме на опашка около още 40 минути.. и когато влезнахме успяхме да чуем само последното парче на Kwabs. И зачакахме Роби....Безкрайно съм доволна от първата вечер на Spirit of Burgas! Преди години си говорихме със сегашния ми приятел (гледайки концерт на Роби по някаква кабеларка) колко ще е яко ако успеем да го гледаме на живо. Всичките ми очаквания бяха надминати и си изкарахме страхотно!!! Не съм си и представяла, че някога ще слушам точно този изпълнител на родна почва. Страхотна музика, страхотен певец, страхотен шоумен, велик концерт. Заслужаваше си огромната опашка :)

ДЕН 2Втори ден в Приморско започна с плаж, естествено! :) За жалост, имаше прекалено много вятър и прекарахме известно време в бранене на чадъра, докато съвсем не ни писна и не се преместихме на платените чадъри. През това време приятелят ми Иван се включи в подготовката за партито на Metropolis, което щеше да е същата вечер. А ние си полежахме на плажа, поснимахме се (естествено) и хващахме тен.


Бяхме решили да пътуваме за Бургас по-рано с идеята да спрем по-близо до плажа. Защото след Kasabian бързо, бързо трябваше да се върнем в Приморско, където на плаж Перла щяхме да работим на партито цяла нощ. Дам.. И концерт, и парти, и работа. Пълна програма :)Естествено, пристигнахме много по-рано, влезнахме си съвсем спокойно и се наложи да чакаме мноооооого повече, отколкото искахме. Особено когато духа толкова много :D Въпреки че бяха отпаднали вече отделните сектори на фестивала, ние си останахме на старите заграждения между обикновената зона и golden circle и зачакахме.Много съжалявам, че така и не успях да направя хубава снимка на Hayes & Y, които се представиха страхотно! :)))) Аз не съм се и съмнявала, но определено надминаха очакванията ми. За Благо, вокал на Hayes & Y, сме ви разказвали в един предишен наш блог пост за друг негов проект заедно с Дед Star.

И след страхотната българска музика дойде време за жестока британска музика.

Kasabian...... абсолютно ни отрязаха главите! Жестока банда, ужасно добри на живо, страхотно присъсвие, емоция и контакт с публиката! Не знам дори как да опиша изживяното. А най-хубавото беше, че имаше много повече хора от колкото очаквах, като някои от тях слушаха бандата на първи път. Жесток концерт!!!След концерта в Бургас, на бегом тръгнахме към колата и също толкова на бегом се върнахме в Приморско. Минахме през хотелчето да си взема камерата и отидохме на работа. Партито беше страхотно! И двамата чуждестранни DJ изкъртиха, а над 4000 танцуващи изровиха пясъка... буквално :D Посрещнахме заедно слънцето и чак към 6:30 си легнах.

ДЕН 3
Сън, сън и пак сън.... Така премина почти целия ни ден, съвсем разбираемо. По мои груби сметки не бяхме лягали около 20 часа, а и предните дни ни се насъбра доста умора. Следобед по някое време се наспахме, станахме.. и след кратка закуско-обядо-вечеря отново потеглихме към плаж Перла, където партито на Metropolis продължаваше вече. Дам.. до следобед на следващия ден! :)

Това беше и моментът, в който трябваше да се сбогуваме с моренцето. И направихме един последен плаж.Изпихме по една биричка, изчакахме слънцето съвсем да се скрие (първата снимка в поста) и си казахме "довиждане" с морето, което сигурно ще видя отново чаааааак догодина. На следващия ден се прибрахме съвсем спокойно в София и седнах веднага да напиша този пост, за да не забравя нещо :)))

Надявам се да ви е било интересно!

Желая ви страхотен остатък от лятото!

1 comments

  1. Свежарско и лекичко : ) Споделям положителните впечатления от Спирита. И нямам търпение да обявят бандите за следващия!

    ОтговорИзтриване