План за събота: NIGHT MARKET II

Здравейте, читатели на Стари Градски! Пулсът на един град се определя до голяма степен от събитията, които се случват в него. И този базар ...

Здравейте, читатели на Стари Градски! Пулсът на един град се определя до голяма степен от събитията, които се случват в него. И този базар е именно едно от тези пулсоопределящи събития!

Миналата година за първи път се състоя Night Market с огромен успех! Идеята на организаторите е много яка – нощен базар, в който участват само родни дизайнери. Тази година събитието ще се състои в Polygraphia Office Center, като към добре познатите от есента участници ще се включат и много нови, млади и успешни български дизайнери.Night Market започва в 21:00 часа, като събитието е безплатно до 22:30, а след това входът е 5 лева. След този час базарът плавно ще прерасне в електронно парти и фокусът ще се измести към DJ-те: Vajarov & Paci Pac Pac, V/C (Full Circle), Stefan Wtfisswag, STFNV. Ще има и специално включване от OLEX OLEOLE.Списъкът с дизайнери е не по-малко впечатляващ! Ще можете да разгледате и да си купите творения на GOLOKA, BRAVE MOUSTACHE, Fingah, MARTEN ROBERTO, BLOK SHOP, Stinky, СОФТ, 38, Grozdan Mihaylov, SG, Viktoria Art’s, My Green Things, Papieta, DA sneakers, Mozak – Kaloian Toshev, Blackout Label, MissVintage MV, Pigeons Brand, Kapaczka, На изчезване, Магазин Шипка и мнооооого други!Това събитие не е за изпускане, посетете NIGHT MARKET II тази събота от 21:00 часа!

0 comments