InstaMonth: Софи

Здравейте, читатели на Стари Градски, Софи е на линия! :) Измина още един месец и дойде време за insta month. Много неща се случиха, но сни...Здравейте, читатели на Стари Градски, Софи е на линия! :) Измина още един месец и дойде време за insta month. Много неща се случиха, но снимките ми определено не могат да ги отразят подобаващо.Юли започна с разходки в града с близка приятелка от Пловдив. И помнете да гледате нагоре! :)В началото на месеца с Ади буквално подивяхме от кеф, когато официалната страница на Pandora във Instagram сподели снимка от поста ни за новата колекция! Толкова голямо признание до момента не сме имали и много, много, много се радваме! :) А поста за новата колекция може да видите ето тук.Пак горе-долу по това време се състоя и Smugglers Vintage Garden Party! Цяла неделя прекрасна музика, готини хора, слънце, поляна и базар. Определено най-доброто, което можеш да правиш в слънчева и свободна неделя.Откакто официално се познавам с г-н Йода няма начин да не го снимам! :) Куче-пружина-калпазанин е това!Ади свали гюрюка за сефте тази година и трябваше да запаметим момента ;)Извън-работната идилия продължи с ден и половина на прохладна вила в Панчарево.Както и с прожекцията на последния епизод на Game of Thrones. Само едно ще кажа - Valar Morghulis!

На работа започнах да карам и съвсем пълни смени. Ранното ставане не е за всеки, но се свиква след време. А и понякога разходките в София в 6 сутринта са много приятни :)Гостувах в предаването на "Бихармоничен Минор?" на Румяна Стойкова по Radio Tangra Mega Rock. Съвсем скоро ще можеше да слушате участието на Ади и моето и тук в блога :)Посмях се на random избора ми на кенче Кока-Кола!


Тук малко мамя, защото последните две снимки са от този месец, но въпреки това са добър завършек. Последните два дни изкарах при баба ми в Пловдив. Както сами виждате, бабината идилия е най-прекрасното нещо!

Това беше моят месец! :) Надявам се вашият да е бил още по-хубав!

0 comments