InstaMonth: Софи

Здравейте, читатели на Стари Градски! :) Месец май за мен беше месецът за любими хора, празници, временни сбогувания и много слънчеви дни. ...Здравейте, читатели на Стари Градски! :) Месец май за мен беше месецът за любими хора, празници, временни сбогувания и много слънчеви дни. До момента не ми е било толкова трудно да избера точно кои снимки да поместя в този пост.Месец май започна с парти на Metropolis, на което бях на работа. Но не това е важното. Важното (и тъжното) е, че това беше последното парти в следващите шест месеца, което ще прекарам в компанията на най-добрата ми приятелка! Изпратихме я за Америка в началото на месеца и имам чувството, че вече я няма цяла вечност.Рождените дни вкъщи са разпределени в месеците март и май. И на 2 май моята любима майка имаше рожден ден. Отпразнувахме с домашна торта, а с баща ми имахме специална изненада за нея, която ще разберете от следващата снимка.И, да, специалната изненада за майка ми беше тайното прибиране на сестра ми от Италия. По-хубав подарък за всички определено нямаше!С Аделина запечатахме един от най-хубавите ни и продуктивни дни заедно до момента. Запознахме се с прекрасни хора, намерихме и снимахме още по-градски места от преди, но най-вече - изкарахме цял ден заедно.Само десет дни след майка ми, рожден ден има сестра ми Рада.И, както знаете, направихме 1000 like-a в страницата на блога!

Благодарим, че ни четете! :)))В дома на Ади снимахме нещо много специално и се надяваме съвсем скоро да ви го покажем! А Йода не спираше да ни се радва.Традицията със сестра ми е следната - една снимка в деня, когато се прибере, и една снимка преди да я закараме на летището. Минимум! И това е последната ни снимка заедно преди следващото й прибиране (което се надявам да е по-скоро).

С Ади участвахме на партито Brave Beard vs. Sly Moustaches! Само да отбележа, че първата снимка с отражението... всъщност, тази лъжица е гердана, с който бях в този ден. Надявам се съвсем скоро да го включа в някое OOTD :)Бях и в Пловдив! Видях се с баба, бях и на абитуриентски бал. А това е роклята, с която бях - нещо, доста по-официално отколкото съм свикнала.И от ужасната пловдивска жега се върнах в дъждовна София.Последните дни на месеца преминаха в разходки с Ади и Йода.И слънчеви следобеди с най-любимия човек.

Това е от мен! :) Надявам се моят месец поне мъничко да ви е бил интересен и да ви е усмихнал! Пожелавам ви юни да бъде още по-интересен и изпълнен с приключения!

1 comments