Силвия от Full Circle

Представи се на читателите на блог Стари Градски: Силвия. На 26 години, интериорен дизайнер, художник, декоратор – основно :) Срещнахме те ...Представи се на читателите на блог Стари Градски:
Силвия. На 26 години, интериорен дизайнер, художник, декоратор – основно :)

Срещнахме те на партито Brave Beards vs. Sly Moustaches. На кои партита задължително присъстваш?
Напоследък взимам спонтанно решенията къде да бъда. Обичам събития, където има хубав vibe и хората са свободни да разговарят помежду си, не харесвам снобарски и изкуствени събития.

А колко партита, организирани с твоя помощ, имаш зад гърба си?
Трудно ми е да кажа, но като цяло - доста. От 7 години живея в София, работила съм за „The Secret Garden“, „Code Coloure“, работих известно време с „Contact“, отделно съм организирала доста събития, които са свързани с фондации, благотворителност, изложби, културни събития, но в крайна сметка се фокусирам основно във Full Circle през последните 7-8 месеца.Освен с декорите с какво друго се включваш?
Специално за нашия лейбъл – в него всички сме мултифункционални и всеки прилага натрупания си опит през годините. Освен отговорностите ми с декорите, съм и графичен дизайнер. Правя целият Artwork, визия на събитието, всички се занимаваме с PR, музика, организация на събитията, осъществяваме контакти. Определено сме екип, който работи с любов и желание.

Кой е най-щурият декор, който си правила?
За най-щур не знам, но любимият ми е за витрина на Pepe Jeans. Две години бях декоратор на веригата. Веднъж направих изоставена фабрика, с движещи се конзоли и зъбни колела, всичко беше от картон, боя и метал.

А кой е най-смелият декор, който си представяш?
Може би Burning Man. Или филмов декор .. Star Wars .. :) Не се ограничавам в представата си за бъдещето, всичко се случва много интензивно, оставям идеите да се развиват и израстват сами. Най–щастлива ще съм, когато направим нещо наистина голямо и оставим трайна следа след себе си.

Как изглежда домът на интериорен дизайнер, който често си ляга по светло?
Разхвърлян :) Имам много дрехи, книги, чертежи… :)

Целта на вашият лейбъл е да събира различни артисти. С какви хора си обградена в момента? Какъв човек ви липсва?
Никой не ни липсва, всичко просто се случва, получаваме всичко спонтанно, обградени сме от добри и талантливи хора, всеки който иска да докаже себе си и смята, че е добър в това, което прави е добре дошъл да обединяваме сили.

В Гърция или в България ви е по-лесно да работите? Каква е разликата?
И двете места имат своите плюсове и минуси. Важното е да се адаптираш във всяка една ситуация и да се концентрираш в създаването на позитивна енергия.

В кои други държави очаквате да се чуе за вас?
Освен България и Гърция сме и в Англия, където продуцира един от резидентите на лейбъла - Elijah Simmons. Имаме изяви в Атина, Лондон, Сао Паоло, Йерусалим, Бейрут и д.р. През следващата година се очертава да имаме събития в Дубай, Израел, Дания, Бейрут.. но все още сме на етап преговори и подготовка.

Лейбълът съществува от съвсем скоро, избрали сте много приятен начин да запознаете хората със себе си. Разкажи ми за Home Circle партитата? Къде се случват? Какви хора каните?
Home Circle е поредица от домашни партита. Локацията винаги е различна - апартаменти, вили, галерии. Събитията са скрити, като каним хора според капацитета на помещението. Последният например беше във вилата на Vajarov & Paci в Лозен, дойдоха около 100-110 души.

Какво да очакваме от вас скоро?
Предстоящи събития са MAEVE SHOWCASE ATHENS / MANO LE TOUGH + THE DRIFTER 03/07. Полиграфически комбинат на 4/07 организатори и артисти- Vajarov&Pаci, V/C, Cyberian, Home Circle къща в Симеоново, след това заминаваме на тридневен тур в Гърция, а в края на месец юли, ще организираме Home Circle във вила на остров Корфу, веднага след фестивала Barrakud. Ще продължим на Свети Влас, където ще сме гости на Вила Вилекула. За септември готвим нова и много интересна програма, като наши нови партньори ще са TELL ME bar и др.Кое е ти е по-голяма слабост - интериорният дизайн или музиката?
Правя проектите си, докато слушам музика, а работейки за лейбъла, се вдъхновявам и за интериорния дизайн. Срещам вдъхновение на всеки ъгъл. Стига да обичаш това, което правиш, всяка крачка ще ти бъде слабост.

А дрехите, те каква част от теб са? Колко време отделяш, за да се облечеш за парти, например?
Понякога часове, понякога минути. Днес съм с рокля, която никога преди това не бях обличала :) Дрехите изразяват индивидуалност и настроение.

Как се виждаш след 10 години? Къде си и с какво се занимаваш?
Там, където ме отведе самосъзнанието ми, колкото е по–силно, толкова повече ще постигаш. Важното е да не се отказваш - винаги има трудни моменти по пътя. Искам да обиколя света няколко пъти и да оставя нещо хубаво след себе си. Наследството на всеки един от нас, е всеки нов ден - наново. След 10 години искам да съм най–доброто от себе си, да се познавам и да бъда убедена, че изборът, който съм направила е бил моят.

2 comments