Кая Браун за предстоящия концерт на N.O.H.A в София

Здравей, кога ще бъдеш в София? Здравейте! Ще свирим в Sofia Live Club на 23 май. Ще имаш ли време да пазаруваш докато си тук и харесва л...Здравей, кога ще бъдеш в София?
Здравейте! Ще свирим в Sofia Live Club на 23 май.

Ще имаш ли време да пазаруваш докато си тук и харесва ли ти да го правиш когато си в чужбина?
Няма по-хубаво нещо от това да пътуваш, правейки това, което обичаш! Единственият недостатък е, че когато имаме турне рядко остава време наистина да опозная града. Пазарувам ако мога, но обичам да изследвам културата на различните държави повече от всичко.

Какво е отношението ти към дрехите и модата?

Много обичам да виждам хора, които изглеждат така, както се чувстват. Ако човек харесва мода, котюр и драма - да се облича така! Ако пък е по-спокоен или спонтанен - да се облича и така. Харесвам и двете. Любимото ми, обаче, е когато човек не се страхува да експериментира от едната до другата крайност без да губи своята индивидуалност.Колко време ти отнема да избереш тоалета си когато излизаш с приятели, например?
Зависи от повода. А косата ми винаги отнема най-много време! Ако просто отиваме до някой бар ще облека нещо просто и любимо. Ако е за по-официален случай и знам, че повече хора ще ме видят, може и да ми отнеме час-два да се приготвя.

А когато се подготвяш за сцена?
Да се подготвя за концерт е много трудно понякога. Особено когато става въпрос за изпълненията на N.O.H.A., които са изпълнени с енергия. Обикновено избирам нещо свободно и простичко, за да мога да се движа и танцувам, но ако реша да направя нещо по-специално с косата си, дрехите или грима, ми отнема доста повече време.

Имаш ли различни дрехи за сцената и ежедневието или разчиташ на различните комбинации?

На сцената съм същата, каквато съм и в ежедневието. Естествено, имам дрехи, които са само за сцена, но обикновено комбинирам нещата, които харесвам.

Какви дрехи избираш за концерт? И промени ли стила си през годините?

Винаги се опитвам да съм облечена добре на сцена. Стилът ми е повлиян от хип-хоп, рок и електронната музика, с които израстнах. На много ранна възраст харесах и татуирането и това също се превърна в голяма част от живота и стила ми.Къдравата коса винаги изглежда добре, или поне така си мислим ние - момичетата с права коса. Разчиташ ли на прическата си когато става въпрос за стила ти?
Никога не съм разчитала на нея, но определено влияе на стила ми. Така и не можах да я разбера докато бях малка и направих всичко възможно за да я променя - обезцветявах я, боядисвах, изправях и я отрязвах! Като порастнах започнах да я харесвам каквато си е и мисля че този процес ми помогна да оценя естествената красота в много насоки.

Какви аксесоари използваш?

Обожавам аксесоари! Обичам да нося разноцветни шалове на главата и колекционирам ръчно правени органични бижута от години. Обичам да си купувам бижута когато пътувам. Харесвам естествени камъни, дърво и метал, и обожавам бижута с история.

Имаш доста голяма татуировка, подбираш ли дрехите си специално за нея? И колко татуировки имаш?

Не винаги мисля за това, въпреки че понякога се обличам така, че да я подчертая. Имам няколко татуировки и ги приемам като колекциониране на изкуство. Повечето са оригинални дизайни на татуисти и имам няколко, чийто автори много уважавам.

Момчетата от групата имат ли право на мнение как изглеждаш? И кой е най-стилният от тях?

Хаха, не съм сигурна, че имат някакво мнение по този въпрос, но всичките са супер готини :) Чеви и Филип са много стилни момчета и имат връзки с няколко инди дизайнера в Чехия и Германия.

Държат ли се с теб като дама? :)
Хаха!!! Е, понякога аз съм момче наравно с тях, но се държим добре един с друг :)Има един въпрос, който винаги задаваме - коя е най-ценната ти дреха?

Хмм... ами, всичко, което кара дупето ми да изглежда добре, заедно с хубави токчета, които да могат да издържат на европейските улици.

Има ли стил, който много ти харесва, но не си могла да постигнеш?

Мисля че почти всичко възможно в днешно време. Ела Ейри има жесток стил, а косата й е невероятна! Много искам да разбера как изглежда толкова добре на сцена въпреки топлината на осветлението. Сигурно ще имам нужда от удължения на косата, не съм опитвала никога, но винаги съм готова да експериментирам ;)

Как ще изглеждаш по време на концерта си в София?
Sexy, sassy, happy and ready to rock!

0 comments