Insta април: Софи

Здравейте, читатели на Стари Градски! :) Още един месец мина и е време за подобаващия разбор в снимки! В началото на април участвах в конкур...

Здравейте, читатели на Стари Градски! :) Още един месец мина и е време за подобаващия разбор в снимки!В началото на април участвах в конкурс за iPhone 6 с тази снимка. Темата беше 10, заради 10 години iStyle Bulgaria. Е, не спечелих телефона, за жалост, но поне отново изпробвах новите обективчета и намерих разни прекрасни градски детайли :)Стажът в bTV продължава с пълна сила. Продължава да е много изморително, но заради страхотните колеги и тези сутрешни гледки напълно си заслужава :)Стълбите пред ателието в Академията. Да, така изглежда :D Почти като декор е, но зимата е адски студ, не ви препоръчвам да учите в 60-то ателие
Малкото бягащо Сауронче с чадърче е на една стена на път за НДК. Дори когато пътувам с автобус го виждам всеки ден и продължава да ме забавлява. Направо си го представям как препуска над локвите в Мордор!Естествено, април месец без такава снимка, не е април! Изключително много съгреших по празниците, защото великденските вкусотии до една са ми забранени.. Алергията ми отново се прояви, но си заслужаваше всяка една хапка :DТолкова прекрасен подарък! Както, може би, сте забелязали - аз съм ужасяващ geek. Дайте ми магически пръчки, елфи, рицари, принцеси и магии! Подарък от човека до мен за нашия си специален повод :) А текста е писан на ръка, да не повярвате. Но няма да кажа какво пише :)С колегите ми от НХА открихме изложба в Goethe институт. Мисля, че още седи - ако някой иска да я разгледа :)Градското селфи :)


Нямаше как да не отпразнуваме виждането си без селфи :D Откакто започнах в bTV не мога да се виждам с Ади толкова често, колкото искам, и гледам да запечтвам моментите, когато сме заедно. А и максимално да работим по блога, естествено :)Месец април завърши с жестоко парти в зала Зимен дворец на спорта. DJ Carl Cox беше в България по покана на Metropolis и беше абсолютно смазващо парти! Аз съм фотограф на събитията им и дано работата ми винаги да е толкова забавна :)

Това беше от мен за този месец! За момента май е още по-хубав и от април и нямам търпение да споделя с вас и снимките от тогава. А ако ви е интересно - последвайте ни в Instagram! Аз съм @damaged_lemons, а Ади е @a_kas :)

0 comments