GIVEAWAY: BRAVE BEARD vs SLY MOUSTACHES

BRAVE BEARD vs SLY MOUSTACHES На 23ти този месец, в сезона на баловете, на едно интересно място, ще се състои този апокалиптичен сблъсък!...

BRAVE BEARD vs SLY MOUSTACHES
На 23ти този месец, в сезона на баловете, на едно интересно място, ще се състои този апокалиптичен сблъсък! Мустаци срещу бради. Грандиозните две партита Мустак Парти и Брада партито - Save It or Shave It, ще се обедният, за да премерят мъжкото лицево окосмяване на София! 

Организаторите са избрали една независима локация, която е млада и свежа, но неведнъж се е доказала, като приятно място за арт събития и партита. 
Underground Gallery Studio, ще приюти този мини фест на суетата и хубавата музика. Очаквайте 2 зали и цял паркинг с изненади. Започва рано, в 18:00ч.

Harlеy-Davidson Sofia, Boom! Burgers & Steaks, Ballantine’s, STUDIO SCISSORS, които ще бъдат „ринга“, на който ще можем да се срещнем face to face. - Да оформим брада или подкъсим мустак, ако си имаме. И ние ще сме там - ще ви посрещнем заредени с апарат и ще запечатаме най-атрактивно облечените, за да ги споделим по-късно в блога си.

След 22:00ч. започва партито в двете отделни зали: 

В Мустак Зала очаквайте Emil Prize (Camp Sessions) Nikolay Vajarov (New Electronic Sessions) V/C (Full Circle) 

В Брада Зала, ние ще сме домакин :)) От Стари Градски ще ви върнем няколко години назад, за да почувстваме отново атмосферата и духа на Radio Cafe. За целта поканихме Shaker Maker, Dizzy Miss Lizzy и MerinDj Victor a.k.a. VCTR.

А сега да пристъпим към играта: Двама от вас ще спечелят двойни покани! :) Ето какви са условията на играта:

1. Да харесаш страницата на Стари Градски във Facebook.
2. Да напишеш какво предпочиташ, мустак или брада, като коментар под публикацията във Facebook.
3. Да атенднеш събитието и да го споделиш на стената си (събитието трябва да е споделено публично на стената на всеки участник)

Ако някое от тези условия не е спазено, няма как да участваш в играта ни. Победителите ще бъдат изтеглени и обявени на 21 май в 12:00h. Ако не успеем да се свържем с тях до 00:00 часа, ще бъдат изтеглени други.

Успех на всички!

1 comments

  1. Няма как наименованието на събитието да не напомни за тотален рип оф на Brave Moustache. Shame on you.

    ОтговорИзтриване