Стилът на най-малките

Здравейте, читатели на Стари Градски! Родителите сред вас знаят колко е важно дечицата да са облечени хубаво и в удобни дрешки. А и вси...Здравейте, читатели на Стари Градски! Родителите сред вас знаят колко е важно дечицата да са облечени хубаво и в удобни дрешки. А и всички харесваме малки стилни бебета и дечица :) Попитахме майки от къде пазаруват за своите прекрасни деца, ето какво ни отговориха те:

Джули и Франки (6 месеца)


Кои са любимите ти магазини, благодарение на които бебето има нови дрешки?
Обожавам Малечко на Околовръстното и Next, оттвориха нов в Ring Mall. В Малечко може да се намери марката Mamas & Papas, а всичко на Next е ужасно сладко. И двата бранда залагат на качеството в материи, кройки и принтове. Също така предлагат огромно разнообразие от дизайни. 

Какво е най-важно за теб при избора на дрехи за детето ти?
Материите на първо място. 100% памук! От там качество и удобство и за нея и за мен, при обличане. На последно място, но в никакъв случай извън класацията e имиджа  Обичам да я обличам като голям човек, в повечето случаи си представям как аз бих носила нещо. Забавлявам се!

Коя е любимата ти нейна дрешка и от къде е?
Хмм….може би са първите й чорапи от H&M. Те отдавна не й стават, но ги купихме в деня, в който разбрахме, че ще имаме момиче. Просто поисках да си купя нещо розово веднага и едни чорапки ми се сториха достатъчно подходящи, но не и огромна бебешка покупка. Всичко останало накупих в седмицата, в която родих. Винаги ще ги пазя. В момента ми изглеждат миниатюрни, но в началото, когато ги използвахме даже й бяха големи.   

Валентина и Ема (11 месеца)


Кои са любимите ти магазини, благодарение на които бебето има нови дрешки?
Пазарувам основно онлайн. За бодита и пижамки от carters.com, а по-интересните неща намирам в bonniebaby.co.uk и etsy.com

Защо си избрала именно по този начин да пазаруваш за бебето си?
Главно заради разликата в качеството на дрешките и оригиналността на дизайна им. А специално за Картърс мога да кажа, че размерите им са много точни и никога не ми се е налагало да връщам нещо от тях след като го пробвам на Ема.

Слава и Самуил (5 месеца)


Кои са любимите ти магазини, благодарение на които бебето има нови дрешки?
По-голямата част от дрехите ги имам наследство от племенника ми Тервел, но разбира се купувам и нови. Пробвала съм от няколко сайта, но в повечето случаи не съм доволна кой знае колко! Но има един, от който пазарувам и съм много доволна www.next.bgМного качествени дрехи! Материята е много добра (памучни), моделите са супер и като визия и като удобство, а цените са много ниски! Също пазарувам от H&M, там има много добри попадения. Като качество и материя не всичко е ок, но ако се поразровиш ще намериш доста добри дрешки.

Какво е най-важно за теб при избора на дрехи за детето ти?
Винаги гледам дрехите да са памучни. Колкото по-малко изкуственяк, толкова по-добре! Кожата на бебетата е много чувствителна и трябва много да се внимава.

Коя е любимата ти негова дрешка?
Любимата дрешка е с логото на Superman, защото е малкият ми Superman. А и защото това е буквата му.

Гери и Аника (6 месеца)


Кои са любимите ти магазини, благодарение на които бебето има нови дрешки?
С Аника най-много харесваме бебешкия щанд в ZARA. Допадат ми цветовете и материите им, както и това, че правят женствени модели, нещо като демо-модели на рокли, които и аз бих носила. Практичните дрешки, обаче, са ни от леля й Таня, която пазарува в Angel Baby. За мен най-ценни са красивите чорапки и одеалца, които бабите ми изработиха специално за нея. Имаме и няколко мои рокли, които Аника ще облече през лятото :)

Какво е най-важно за теб при избора на дрехи за детето ти?
От практична гледна точка ми се ще да правят повече долнища с цяло краче, защото е истинско предизвикателство да задържиш чорапчето на крачето, повече от 10 минути. 

Коя е любимата ти нейна дрешка?
Блузон с жирафи от ZARA.

0 comments