ТАГ : За нас

Стари Градски е блог, който следва всички блог класики и тендеции. Разликата е, че не винаги става въпрос за нас. Днес, обаче, подсетени...


Стари Градски е блог, който следва всички блог класики и тендеции. Разликата е, че не винаги става въпрос за нас. Днес, обаче, подсетени от Мани, се сетихме за този много популярен блог таг и побързахме да го направим за нас :)) Have fun!

Кръстен ли си на някого?
Софи: Да, на баба ми София, майка на баща ми. Беше невероятна жена! Надявам се да съм наследила дори и малка част от нейния характер, въпреки че семейството ми твърди, че съм абсолютно същата "джаста праста" като нея :)
Ади: Уж не, ама съм си кръстена на баба ми Адела. Нашите били твърдо против децата им да са кръстени на някой. Аз също мисля, че е глупаво цялото семейство да се казва Гошо.

Кога плака последно?
Софи: Не си спомням, но по всяка вероятност е било на някой филм :D Насълзиха ми се очите докато гледах новия трейлър на Star Wars: The Force Awakens... нямаше начин :D
Ади: Вчера, тихо и тайно, гледайки TLC. Имах период, в който плачех всяка делнична вечер към 19:30, тогава свършваше едно от предаванията им за интериор и това беше моментът, в който собствениците на дома виждаха за първи път промените... не ми се говори повече за това.

Имаш ли деца?
Софи: Все още не, но искам да имам голямо семейство! Поне две деца! Винаги много ми е харесвало къща, пълна с дечица и детска бъркотия, нямам търпение да настъпи и този момент в живота ми :)
Ади: Дай Боже, скоро ще имам!

Ако беше някой друг щеше ли да бъдеш приятел със себе си?
Софи: Съмнявам се, честно казано... Имам склонност да съм доооста досадна когато пожелая :D
Ади: Идея нямам. Никога не съм била наясно как ме виждат хората отстрани. Въпросът е дали Себе си щеше да иска да e приятел с мен :))

Имаш ли някакви guilty pleasures?
Софи: Ох, много труден въпрос... Обичам да ям нощем.. много обичам да ям нощем :D И да гледам предавания за готвене, но не защото ще готвя, а защото ме успокояват :D
Ади: Доскоро пушех цигари, в момента не ми липсват, но не съм сигурна, че никога повече няма да пуша. Не пия никакъв алкохол, кафе също...


Обичаш ли да пишеш на ръка?
Софи: Обичам, но все по-рядко ми се налага да го правя. Но, пък, скоростта ми на клавиатура е завидна. Имам и специален талант свързан с това, но ще го споделя малко по-надолу.
Ади: Не, защото толкова съм отвикнала, че ме заболява зверски. Пиша супер бързо на клавиатура... с една ръка... top that!

Коя ти е любимата зърнена закуска?
Софи: Нескуик! Определено! За жалост, скоро няма да мога да ям каквито и да е зърнени закуски...
Ади: Винаги забравям коя е тази, която ми харесва, затова вкъщи, често има много започнати, които отказвам да изям.

Кое е първото нещо, което забелязваш у хората?
Софи: Ръкостискането и погледа! Мразя вяло ръкостискане, защото винаги ми оставам с впечатлението, че човекът срещу мен не се уважа достатъчно. След ръкостискането забелязвам очите и погледа.
Ади: Да му се не види... не знам. Не забелязвам, усещам.

Какъв цвят са очите ти?
Софи: Тук стана съвсем като лексикон! Ами, синьо-сиви, като изглеждат различно в зависимост от цвета на дрехите ми.
Ади: Е, това е много тъп въпрос... Отказвам го. Този таг е тръгнал от някоя блогърка на 12 вероятно. 

Страшни филми или щастлив край?
Софи: Нито едно от двете, а силен сюжет и актьорска игра. Харесвам филми във всички жанрове и нямам проблем да си поплача като магарица накрая.
Ади: Европейско кино.

Любим сериал?
Софи: Не знам от къде да започна... The Walking Dead, Game of Thrones, True Detective и Breaking Bad са най-важните.
Ади: GIRLS

Зима или лято?
Софи: А може ли малко по-хладно лято? По принцип се чувствам по-добре зимата, а и харесвам да се навличам с много катове дрехи. Лятната жега я приемам единствено когато съм на море, но през останалото време ми е много тежко и отвратително. Ако е лято, искам да е топло през деня, а вечер да е за връхна дреха.
Ади: Супер много мразя да ми е студено, много.

Прегръдки или целувки?
Софи: Не може ли и двете в комбинация? :)
Ади: Зависи с кой.

Специален талант?
Софи: Първо, обещаният от по-горе - пиша със завидна скорост на клавиатура на BDS. Мдам.. онези забравени от всички български букви на клавиатурите. Не мога да пиша на фонетична и никога не съм искала. А BDS знам толкова добре, че на сегашния ми лаптоп дори го нямам написан на клавишите :))) А по принцип - много добър multitasker съм! Мога да върша 100 неща едновременно и не се плаша от работа. И винаги може и повече! :)
Ади: Не съм го открила още. Надявам се да имам някакъв, за който другите знаят, но аз не подозирам... така би било по-яко.

Къде си роден?
Софи: В Майна таун или иначе казано Пловдив :)
Ади: В София.

Хобита?
Софи: Да чета всичко възможно, което ми попадне, да пиша, да блогствам, да снимам, да работя, да уча.. всичко ми е любимо.
Ади: Да блогствам ми звучи, като нещо, което правиш на пръсти и с усмивчица... На този етап блогът ужасно много ме забавлява.

Имаш ли домашен любимец?
Софи: Не, но винаги много, много, много съм искала котка.
Ади: Да, Йода, той е популярен.

Любим филм?
Софи: Тук няма да изреждам, защото поста ще стане безобразно дълъг.
Ади: Нито един от любимите си филми не бих гледала отново, адски са ми писнали... Не мога да ви препоръчам нещо, което аз не искам да гледам. За да ме разберете правилно ще дам пример, "Невероятната съдба на Амели Пулен"... много тъпо.

Какъв цвят е колата ти?
Софи: Колелото ми е черно и прилича на чопър :D
Ади: Колата ми е златна и оставя златна следа, когато хвърчи по софийските улици.

Какъв искаш да станеш като пораснеш?
Софи: Ненадмината в професията си и човек с много богата обща култура. I'm working on it constantly :D
Ади: Мисля, че пораснах. Щастлива, спокойна, здрава и заобиколена от най-близките, такава искам да съм.


0 comments