Ревю: червило Max Factor Colour Elexir

Здравейте, читатели на Стари Градски! Дойде време и за първото ревю на козметичен продукт в този блог. Днес ще ви поговоря за жестокото чер...

Здравейте, читатели на Стари Градски! Дойде време и за първото ревю на козметичен продукт в този блог. Днес ще ви поговоря за жестокото червило на Max Factor Colour Elexir, но първо малко предистория.


По принцип не съм от момичетата, които непрестанно носят червило, особено в по-ярки цветове. Когато си избирам ново червило, обикновено си взимам такова в малко по-тъмно розово, което само да подсили леко цвета на устните ми. Другата трудност е, че бях 100% убедена, че за мен няма създадено червено червило. Устните ми са малки и тънки и когато си сложа нещо различно от тъмно-розово… изглеждам като порцеланова кукличка с малки нарисувани устенца. Е, да, но съм грешала! 

Преди няколко дни приятелят ми ме изведе, за да си харесам подарък за рождения ден. Тъй като отдавна не си бях купувала нова козметика, имах нужда от няколко задължителни неща, едно от които именно червило. По-интересно е, че той ми избра това червило. Изпробвах около 10, които ми седяха покъртително, а той само с един поглед ми каза “Ето това ще е!”. 


Става въпрос за червило Max Factor Colour Elexir, номер 715 с прекрасното име Ruby Tuesday. Червилото е с наситено-рубинен червен цвят и мисля, че повече няма да сложа нищо друго на устните си! То е част от козметиката на Max Factor със Silk Therapy комплекс и съдържа в себе си копринени протеини, масла от шиа, авокадо и алое, които подмладяват и хидратират устните още от първото нанасяне.


Един кадър от предстоящото ни OOTD :)

Цветът е ужасно траен и наситен. Най-голямото предизвикателство, на което беше подложено, е празненството за рождения ми ден. С приятели се бяхме събрали в столичен бар и за специалната си вечер бях именно с това червило. Сложих си веднъж преди да излезна. Така… всяка една от вас знае, че точно след около 30тина минути и няколко допира с чаша с питие или цигара, повечето червила губят наситеността си. Не само, че това не се случи, а и цяла вечер не съм си слагала допълнително. Цветът е траен и наситен независимо на какво го подлагате, а устните остават хидратирани. Може би единственият лек минус е, че много лесно оставя петна, тъй като е много мокро за дълго време. Но с повече внимание, няма да имате никакъв проблем :)

Горещо препоръчвам това червило на всяка една от вас! Ако рубиненото червено не е вашият цвят - от същата колекция има още много и все прекрасни цветове. 

0 comments