Инста март: София

Здравейте, читатели на Стари Градски! :) Софи е на линия. Още един месец се търкулна неусетно и дойде време за инста март. Както се разбрал...

Здравейте, читатели на Стари Градски! :) Софи е на линия. Още един месец се търкулна неусетно и дойде време за инста март. Както се разбрали от постовете тук, март е моят месец - родена съм на 11 март и тази година навърших 25 години (или както приятелят ми със задоволство отбелязва "четвърт век"). Всяка година си повтарям, че ще снимам много на партито за рождения ми ден, и както всяка година.. нямам нито една снимка от паметната вечер. И все пак - март имаше своите паметни моменти, а ето една част от тях, които отразих в Instagram профила си:


Месецът започна с разходки из софийските улици. Времето беше пролетно и слънчево и с приятелят ми изкарахме един цял уикенд навън в безцелно шляене из столицата. Тези разходки ми напомнят да се вглеждам повече в градските детайли, защото никога не знаеш кога ще откриеш нещо красиво между изпокъсаните плакати :)


И... няколко дни по-късно - гадна, гнусна зима.... Надеждите ми за слънчев рожден ден се изпариха мигновенно..


Поне вкъщи винаги е пролет :)


Забележка: Софио, никога повече не изпращай дебилни селфита на Аделина, защото ще те накара да ги публикуваш навсякъде!


Най-накрая успях! Открих червеното червило, което ми отива! А тук можете да прочетете ревю за него :)

През март с Ади надзърнахме и в тази чудна студентска квартира.


Аделина ме направи принцеса за рождения ми ден! ^_^


Академията винаги е най-доброто място за снимане :)


Ето това, може би, е най-интересното и вълнуващо нещо от месец март за мен. След интервю, бях избрана за стажант в програмата bTV Новини и Актуални предавания. Хората, които не ме познават, ще кажат, че съм луда да се занимавам с нещо подобно, но.... аз не мога да седя без работа! Колкото по зает е денят ми, толкова по-добре се чувствам. Да, много е скапващо, рано се става, но накрая на деня се чувствам страхотно! :)


Ходих и до Битака и се сдобих с поредната камера. Купих и зловещо яка чанта на The Beatles, която можеш да видиш в моите Weekly Favorites :)


 В края на месеца пристигна и големият-малък подарък за рождения ми ден! Приятелите ми тайно бяха поръчали пълен комплект обективи за iPhone, същите от моя Birthday Wishlist и истински ме зарадваха! Това е "тестовото селфи" с обектив Super Fisheye :)


А с този макро кадър казах "добро утро!" в предпоследния ден от месец март :)

Надявам се и вашият месец март да е бил специален и, въпреки снега, да сте се порадвали на слънцето и хубавото време, което ни поднесе :) И един съвет от мен - снимайте всичко, което е специално за вас, независимо какво е то. Снимките са най-прекрасните спомени :)

0 comments