Чантата на един изпълнителен продуцент: Яна

Преди носех ужасно много неща в чантата си. Никога не знаех какво може да излезе то вътре и честно казано това доста пъти ме е спасявал...


Преди носех ужасно много неща в чантата си. Никога не знаех какво може да излезе то вътре и честно казано това доста пъти ме е спасявало във всякакви ситуации. По едно време обаче много ми писна чантата ми да прилича на немърливо неподредено шкафче или мини кошче за боклук и за това започнах да се възпитавам да нося само важните неща. И май успях!Яна


На тази снимка виждате съдържанието на чантата ми, което е пряко свързано с работата ми. Жълтият правоъгълник е много яко USB на National Geographic Channel. Всъщност представлява логото на канала. Красиво е, всички ме питат какво е това нещо. Освен това в него мога да събирам гигантски ценни видеа. Нямам никаква идея защо нося химикалките - абсолютно винаги съм сигурна че нямам такива в чантата и винаги когато ми потрябва търся химикал назаем от някого, без изобщо да проверя в чантата си, просто съм убедена, че не нося такъв. Всъщност винаги имам, но не знам за това. Картата на FOX….това е моят FOX паспорт. Чрез нея могат да се разберат много неща за мен, ако имаш правилния достъп до тази информация. С нея си отварям вратата в офиса, не мога да вляза или изляза без нея. От скоро не мога и да принтирам без нея, очаквам и още тeхнологични въведения свързани с така наречената “authentication”. Много е вероятно да трябва да използваме картата, за да можем да пуснем водата в тоалетната - знае ли човек! Телефонааааааааа - този го мразя, това ми е служебния телефон, той постоянно звъни, постоянно чета мейли на него, непрекъснато някой нещо иска през него. И никога не бих могла да си свърша работата без него.


В тази малка чантичка се предполага, че нося малки дребни нещица, които не искам да се търкалят из цялата ми чанта и да ми е трудно да ги намирам. Благодаря на Владислава, че направи големите чанти PLIK с тези портмоненца вътре - много улесняват принципните проблеми на големите чанти. Основно в нея нося гримовете, които биха ми потрябвали във всеки един момент през деня и ще е страшен ужас, ако не са с мен - face and body на MAC, спирала, червено червило и…..COCO Mademoiselle на CHANEL. Пълна класика….и нож Една жена винаги трябва да има нещо за рязане в чантата си….какви ли не неща се случват.


Хм, на тази снимка, съдържанието е доста еклектично. Тези неща са всъщност тези, без които няма как да изляза навън. Очилата са ми много ценни, купих си ги докато бях бременна, бяха току що пристигнали, нова колекция, една кошница с пари. Но тогава реших, че може би сега се намирам в период от живота ми, в който е добре да си подарявам хубави неща… и…. не съм сбъркала. Станаха част от мен. Много рядко нося други очила, а почти никога не излизам навън без тези. Памперса е ясен, радвам се, че не е за мен, а за Сава. Много е важно да имам такъв, ако го нямам в мен и има проблем се налага да се прибираме веднага, а не винаги се намираме достатъчно близо до вкъщи. И изобщо е безотговорно да нямам в мен памперс. Портмонето… да няма как да изляза без него уви, напоследък ми се иска да не съществуват пари. Искам да си разменяме неща, ако на мен ми трябва мляко и ти произвеждаш, а на теб ти трябват домати и аз ги произвеждам - просто да си разменим мляко за домати и готово. Все повече започвам да мразя парите, да уж не купуват щастие, но купуват много неща, които ти доставят удоволствие и спокойствие. С този телефон говоря със семейството ми и всички приятели, пълен е със смешни снимки и интересни архиви на съобщения. Все още не съм се отървала от навика с тютюнопушенето, но не ми и пречи за сега, така че да - нося си цигари в чантата, винаги. При ключовете е много интересно топчето ключодържател - то е много тежко и така ключовете ти винаги са на дъното на чантата в някой от ъглите и ги намираш много лесно - супер е яко - подарък ми е от една много яка жена. А иначе, на връзката няма нищо интересно - ключове от нас и от апартамента на баща ми, преди години имаше ключове от много врати и много животи :))

Гардероба на Яна можеш да разгледаш тук.

0 comments