Очилата

В началото на тази седмица със Софи прекарахме няколко много интересни часа в  Co Optics . Пробвахме всички възможни очила, някой...


В началото на тази седмица със Софи прекарахме няколко много интересни часа в Co Optics. Пробвахме всички възможни очила, някой от нас се изкушиха и си напазаруваха, други мислят по-въпроса. Говорихме си сладко, сладко с Ива, собственичката на оптиката и разбрахме кои са най-модерните марки на нашия пазар в момента, както и кои техни модели са подходящи за най-често срещаните форми лица.

SPEKTRE
Макар да са съвсем млада марка Spektre имат интересен списък с клиенти. Rihanna, Selena Gomez, Anna Dello RussoLeandra Medine /Man Repeller/Linda Tol  и мнго други модни икони предпочитат италианската марка. Spektre са направени от най-качествения ацетат в света (ацетатът не е петролен продукт, естетически стои по-добре на лицето и е хипоалергенен), стъклата им са Carl Zeiss, а цветните стъкла са с най-висока UV защита.Semper Adams,
подходящи за кръгло лице.


She Loves You,
best seller-ът на марката този сезон, подходящи за лице тип сърце.


Metro Z,
най-скъпият им модел, който се предлага на българския пазар. Ръчно направен и безспорно уникални. Подходящи за квадратно лице.


Cavour,
подходящи за овално лице.


WOODYS BARCELONA
Wood eyewear for Nerds, Freaks, Animals, Showmen, Dj's, Surfers and Superheroes who inspired fashion nowadays

Дървените очила на Woodys Barcelona са уникални, ужасно модерни, направени са от естествени материали и са хипоалергенни.
След дълги години на wake board-а, един от основателите на марката е съвсем наясно как се държи дървото във вода. Затова всички очила на испански марка са покрити със специална пчелна вакса, която не им позволява да бъдат повредени от вода или пот. Всички модели Woodys Barcelona са ръчно направени.


Hiroto,
определено най-забележимият модел на марката. Предлага се в различни цветове, както на рамките, така и на стъклата. Подходящи за овално лице.


дърво - бамбук


дърво - zabrawood

Kolanaki и Brera
На всеки модел на марката е възможно да се сложат оптични или слънцезащитни 
стъкла. Тези два модела са подходящи за лице тип сърце.


кленово дърво


кленово дърво

Ninja,
подходящи за квадратно лице.


дърво - бамбук

WHITEOUT & GLARE
Всички рамки Whiteout & Glare са ръчно направени в Германия. Моделите са изработени от 84% памучен ацетат с японски произход и чист титан. Колекциите са разнообразни, но това, което ги обединява е естественото усещане за комфорт, отличаващият се външен вид, малките акценти на дизайна и отличната им линия.
Springs,
подходящи за овално лице.


Wainscott,
подходящи за лице тип сърце.


Sagaponack,
подходящи за кръгло лице.


Rhea,
изключителни фини и красиви. Подходящи за квадратно лице.


Всички модели и много други можете да откриете в Co Optics в София. Надяваме се, че сме ви били полезни и че след този пост очаквате слънчевите лъчи и лятото с още по-голямо нетърпение. 

*ако лицето ми е кръгло, а искам очила, които според този пост са подходящи за квадратно... бих отишла да ги пробвам ;))

снимки : София Крачанова0 comments