Инста февруари: София

Здравейте, читатели на Стари Градски! :) Време е и за моят Insta месец. Февруари беше изпълнен с много прекрасни мигове, но най-най-прекр...

Здравейте, читатели на Стари Градски! :) Време е и за моят Insta месец. Февруари беше изпълнен с много прекрасни мигове, но най-най-прекрасен определено беше в началото, когато с Ади сбъднахме общото ни новогодишно желание да направим заедно блог. Пуснахме блог Стари Градски сутринта на 2 февруари и както Ади каза - Fink и Douglas Dare специално се появиха да ни честитят!

Забавленията покрай блога ни не стихваха цял месец! Както си личи от Instagram профила ми, не се спрях със снимките и дори успяхте да надникнете във фотографската ми чанта.


А домът на Ади определено нямаше да е същият без това прекрасно куче Йода, което не спира да ме гледа когато обядваме :)


Приятелят ми хитро премести Св. Валентин на петък 13 и ме заведе на концерт на PIF в Swingin' Hall. Групата е много любима и на двама ни и по-подходяща среща от това няма!


- selfie в огледалото на Стари Градски -- sunday is blog day <3 -

Още когато се зароди идеята за блог Стари Градски, едно от първите неща, които искахме да направим с Ади, е да ходим на гости на хората и да снимаме домовете им. Това щеше да е задължителна рубрика и февруари я стартирахме с нашите много различни домове. Благодарение на вас, това са два от най-популярните ни постове до момента!
С пълна сила започна и втори семестър в НХА. Времето беше на наша страна и в ателието не беше толкова отчайващо студено колкото обикновено. С колеги изпихме първите си бири на слънце и официално открихме сезона на пейка парти :)
Февруари завърши с пътуване до родния ми град Пловдив. За жалост бях там само за една вечер, но както се вижда от снимката с мама и баба доста се посмяхме :)

С този пост официално казвам "Довиждане, Февруари! Здравей, Март!" :) 

0 comments