Чантата на един PR : Мила

Таблет Google Nexus 10 – да отново е Google и е подарък за рождения ми ден (от брат ми, разбира се) :D . Върши ми чудесна работа -...
Таблет Google Nexus 10да отново е Google и е подарък за рождения ми ден (от брат ми, разбира се) :D. Върши ми чудесна работа - когато съм в движение цял ден, не ми се налага да нося 3 килограмовия си лаптоп :)
Телефоните, както забелязвате, всичките са Sony – обичам тази марка и всички мобилни телефони, които през годините са минавали през ръцете ми, са били Sony (Sony Ericsson)Ключ за кола – 3-те ключодържателя са подарък от много специални за мен хора :)
Връзка ключове – голяма е, но така лесно я намирам в чантата, а и шанса да я загубя е доста по-малък:) на нея са ключовете от вкъщи, от офиса и от апартамента на баба ми :DКалъф за очила Woodys Barcelona 
В него старателно пазя новите си любими очила с дървени рамки Woodys Barcelona от Co Optics :)

/Очилата на Woodys Barcelona можеш да намериш и в Стари Градски./Външна батерия за смартфон – много ценна вещ и неразделна част от чантата :) 
Метална кутийка от бонбонки – Много си я харесах и я ползвам за визитки, събира доста :) С маркера отбелязвам  най-важните и спешни  неща за деня в тетрадката
USB памет – винаги готова да влезе в употреба ;)Кожен портфейл Fossil 
Там държа всички важни документи, карти, пари и визиткиТетрадка youtube и химикал google 
Пристрастна съм към Google семейството, защото брат ми е част от него, а и много обича да ме брандира :D Все пак и двете са ми по вкуса – тетрадката е с редове (не обичам бели листа), а химикалът пише меко и (много важно) в синьо. Оранжевия тефтер основно използвам за програмата в SLC.


Представи се на читателите на Стари Градски
Здравейте, казвам се Мила Панайотова и от години се занимавам с ПР, основно в сферата на музиката. Започнах, като личен ПР на различни български изпълнители, по-късно станах част от Elevation Music Festival, а в момента съм в екипа на Art Studio, Pure Communication и Sofia Live Club като PR и Brand Manager.

По колко проекта работиш в момента?
Да си призная, не съм ги броила :D
В Pure и Sofia Live Club винаги има по няколко, да не кажа по-много,  а с Art Studio в момента работим по един по-голям проект, за който се надявам много скоро да разберете :)

Къде повече ти харесва в клуба или на голяма сцена?
Много е  различно, но и двете ми доставят огромно удоволствие :)
В клуба работя основно с български изпълнители, а на голямата сцена се срещам със световно известни и не чак толкова известни, но пък любими мои артисти. Да, риска и напрежението са много по-големи тогава, но ми е достатъчно само да видя щастливите лица на публиката и знам, че си е струвало, удовлетворението е неописуемо, поне за мен.

Как се обличаш, когато си на работа в Sofia Live Club?
Не по различно от това както се обличам по принцип  - casual :) Обичам да се чувствам удобно в дрехите и обувките си, което в никакъв случай не изключва 30 минутно стоене пред гардероба, чудейки се какво да облека и мърморейки, че нямам дрехи :D хахахха
Ако вечер ще съм там съм една идея по-направена, слагам спирала и червило (от скоро :D). 

А когато работиш на фестивал?
О, тогава слагам най-удобните си кецове и дрехи, но задължително с джобове :)

Защо имаш 4 телефона?
хахах нелепо изглежда, но както вече споделих съм част от 3 различни компании, съответно към всяка от тях имам служебен телефон, а четвъртият е личен :D

Разкажи ни какво друго имаш в чантата си?
Обикновено нося големи чанти пълни с всякакви “жизнено важни” нещица :) Там е моят мобилен офис.  Професията ми позволява да работя от всякъде (стига да имам обхват на телефона и мобилния интернет), което е страхотно и много ценното за мен. Не обичам да се застоявам дълго време на едно място.  Днес работя от вкъщи, утре съм цял ден в офиса, на следващия ден съм по срещи навън, а привечер ще съм в клуба. Така никога не ми е скучно :)

Винаги нося тефтер (в повечето случаи са 2, защото бързо ги изписвам, а записките от предишния са още актуални и нужни), химикалка и маркер (с маркера отбелязвам  най-важните и спешни  неща за деня) , портфейл, визитки (имам си специална метална кутийка за тях), слушалки за телефон, резервна батерия за смартфон (не мога да остана без мобилната online комуникация :D), USB памет , ключове (в една връзка са от вкъщи и офиса, а ключът от колата е придружен от 3 дълги ключодържателя, за да го намирам и вадя лесно от чантата), слънчеви очила (дори и през зимата не мога без тях, имам много и различни чифтове, но в момента нося Woodys Barcelona, които ужасно много харесвам, а и са специален подарък от Co Optics), гланц за устни от Victoria Secret (забравих да ви го покажа :D).  
И не на последно място, но в зависимост от срещите през дена, в чантата място намират таблет или лаптоп.

Ако трябва да си оставиш само едно кое ще е?
О, това е невъзможен избор. Никога не мога да избера само едно :D Винаги ще са поне три, четири в зависимост от ситуацията :)

Коя е най-ценната ти дреха?

Няколко са, но една от тях е черното кожено яке :)


Колко често я носиш?
Ужасно често, разбира се лятото е в почивка :)

Какво предстои да се случи?  
Много неща :) В Sofia Live Club през месец март ще ни гостуват, както български така и чужди изпълнители, но ще ви споделя само няколко, защото списъкът е дълъг :) 
На 6-ти март концерт  ще има Орлин Павлов, на 14-ти е Белослава, а на 27-ми P.I.F.  
Двете по-големи събития с чуждо участие са на 8-ми март Lamb и на 20-ти THE HERBALISER DJ SET feat. RODNEY P. 

Програмата на клуба може да следите в страницата ни във facebook и на сайта www.sofialiveclub.com. За следващите месеци планираме още интересни неща :)снимки : София Крачанова

0 comments