Кои сме ние

Аделина Каспарянова  На достатъчно години, от град София. Майка на Radio Cafe, Seattle Night и Стари Градски. Вече иска да се вижда с...


Аделина Каспарянова 

На достатъчно години, от град София. Майка на Radio Cafe, Seattle Night и Стари Градски. Вече иска да се вижда само с красиви хора, затова смята да се грижи много за този блог, в който ще кани най-интересните, най-смислените, най-любопитните, най-талантливите и най-забележимите незабелязани граждани. Ще споделя музика, тайни, открития и красиви интериорни решения. Ще го прави със Софи, защото тя отговаря на всичко по-горе описано. Приятно следене на нашия блог! Subscribe!


София Крачанова

Родена в Пловдив, но израстнала в София. Създател на музикална рубрика Jukebox, която в писмен вариант можеш да прочетеш в TimeArt.bg, но актуално можеш да слушаш в радио предаването Hipster Buisness Weekly по радио Реакция. Фотограф по образование, постоянно в търсене на нещо ново за вършене. Работила в най-разнообразни сфери, но не мисли да спира с експериментите. Винаги радваща се на интересни, интелигентни, талантливи и красиви хора. Ще споделя снимки, музика, мисли, тайни и открития.
И ще го прави с Ади, защото... ни се получава добре! :)

0 comments